Ali Babacan

Çerez Politikası

Bilgilendirme

Çerezler Veri Sorumlusuna ait alibabacan.com.tr internet sitesini ziyaret ettiğinizde bilgisayarınızda veya akıllı telefonlar ve tabletler gibi internet özellikli diğer cihazlarda depolanabilecek dosyalar ve bilgi parçacıklarıdır. Çerezler, aygıtınıza ve sizin bizimle paylaşmak istediğiniz veriler dışındaki bilgilere hiçbir şekilde erişmemize izin vermez. Ancak çoğu tarayıcı çerez kullanımına izin vermekle birlikte, dilediğiniz zaman tarayıcı ayarlarını değiştirerek çerezleri reddedebilir veya silebilirsiniz. Ayarların değiştirilmesi yöntemi kullanılan tarayıcıya göre değişmekte olup çerezlerin nasıl devre dışı bırakılabileceğini kullanılan tarayıcıya ilişkin hizmet sağlayıcıdan öğrenebilirsiniz.

Bu kapsamda alibabacan.com.tr adlı internet sitemiz üzerinden Çerez Politikası kapsamında sizlere bildirim gönderilebilmesi için bilgisayarınızın IP bilgileri, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’na uygun olarak Veri sorumlusu sıfatıyla Veri Sorumlusu olarak tarafımca sizlere faaliyetlerimiz hakkında bilgi verebilmek amacıyla işlenmekte ve Kanun kapsamında, gerekmesi halinde ilgili kurumlara da bildirebilmek üzere saklanmaktadır. Kanuni sürelerin dolmasının ardından kişisel verileriniz Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında silinir, yok edilir ya da anonim hale getirilir. Veri sorumlusu sıfatıyla tarafıma ofis@alibabacan.com.tr e-Posta adresi üzerinden başvurarak 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun 11. Maddesinde sayılan haklarınızla ilgili bilgi alabilirsiniz. Ayrıca kişisel verilerinizin işlenmesiyle ilgili bilgilendirme beyanına alibabacan.com.tr internet adresinden ulaşabilirsiniz.